Мета основного курсу Intel «Навчання для майбутнього» — допомогти вчителям розвинути навички навчання, що базуються на навчальних потребах учнів, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) та методу проектів (http://v10.iteach.com.ua/)

понеділок, 9 березня 2015 р.

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме: використання електронної пошти, чатів, відеоконференцій, створення блогів та сайтів під час реалізації проекту, їх взаємозв'язок і використання на різних етапах та при виконанні різних завдань проекту. Планування ефективного використання кожного із сервісів Інтернету на різних етапах проекту, є важливим елементом при розробці проекту.  

3 коментарі:

  1. Чи всі з перелічених сервісів Інтернету "використання електронної пошти, чатів, відеоконференцій, створення блогів та сайтів " Ви плануєте використати під час реалізації проекту?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сайт планується вчительський, блог - учнівський, а спілкування, консультації можна проводити за допомогою всього іншого Вами переліченого.

      Видалити
    2. Автор видалив цей коментар.

      Видалити